Gyógy teák rendelése

Gyógyteák a libidó fenntartásához

(5/1)

Számos oka lehet a nemi vágy csökkenésének, ezt mind a férfiak és mind a nők megtapasztalhatják és nem ritkán aggodalomra ad okot a csökkent libidó. A probléma származhat lelki vagy fizikai problémákból, például egy trauma következtében vagy a véráramlás lelassulása is okozhatja a nemi vágy csökkenését. Számos olyan növényi termék van a piacon, melyek állítják, hogy növelik a szexuális vágyat, de ezek közül a legtöbb inkább csak marketingfogás. Leginkább a gyógyteák hatékonyak és legtöbbször akkor, ha több gyógynövény kombinálva alkalmazunk. E teakeverékekben az összetevők különböző módon hatnak a libidóra, máshogy stimulálják azt. Persze érdemes először kideríteni, hogy mi okozza a nemi vágy csökkenését és csak azután választani egyet a teák közül.
 

teak

Az amerikai ginzeng

Két fajta ginzeng létezik, mellyel fokozni illetve helyreállítani lehet a férfi libidót. Míg általában a gyógyászok a kínai típust javasolják, tanácsosabb inkább az amerikai ginzenget választani, mert több kísérlet igazolja ennek jótékony hatását. Úgy tűnik, hogy az amerikai ginzeng hatása abban rejlik, hogy képes a szexuális vágyat fokozni az agy dopaminszintjének megváltoztatásával. A Southern Illinois University of Medicine kutatói kimutatták mind az amerikai és mind a kínai ginzengről, hogy ezek egyaránt képesek javítani a szexuális választ és a szexuális vágyat. A ginzeng hatóanyaga a gingzenozid a nemi vágyat hatékonyan stimulálja és megkönnyíti a férfiak számára az erekciót.
 

Püspöksüveg


Bár lehet, hogy zavarba hozzuk a legtöbb embert, ha kosarunkba püspöksüveget lát, megéri a pironkodást, hiszen ez a gyógynövény, latin nevén az Epimedium grandiflorum igen jótékony hatással van mind a férfi, mind a női libidóra. Ezt a növényt már a Yin Yang Huo hagyományos kínai orvoslás is felhasználja. A püspöksüveg hatóanyagát icariinnak nevezik, amelyről bebizonyosodott, hogy serkenti a véráramlást és a nyomást a péniszben és a csiklóban egyaránt, állítja az ACS Journal of Natural Products.

Vélemények (1)

Sz. Bence

2017. Nov 14.
Ami tetszik:Hatékony
Ami nem tetszik:-

A ginzengről csak jókat tudok mondani, tényleg hatásos :)